**Pendekar Pujangga**

"Hidup bukanlah suatu kemenangan tetapi suatu perjuangan"

salam kepada bloggers skalian..ini adalah sekian kalinya aku membabitkan diri dlm bidang blog...sebelum ni pernah buat beberapa blog..dan kesemuannya tidak diurus dengan baik...so kali ini aku nk mulakannya sekali lagi..konsep aku mudah je..nk share ape2 aje dengan korang sume..terutamanya pasal lagu2 ke...movie ke...and ape2 aje...ni aku nk share lagu yg aku suke..ni die,The Divine Masters - Merpati Putih.best lagu nih

SApekah Alhapiz???


apizNiza™

-kecik2 org pgil aku acik
-beso sket org pgil aku apiz..dan ade jugak still pgil acik
-beso lgi sket org pgil aku alhapiz
-kat Universiti kwn2 aku pgil aku Dude..kudut..ape ntah kudut tu pon aku xtawu.
-jd ckgu ganti murid2 aku pgil "Cikgu apiz....sir apiz"
-simple
-sempoi
-aku xsuke keadaan yg sibuk
"kadang-kadang Allah sembunyikan matahari,
Dia datangkan petir dan kilat,
kita tertanya2 kemananya hilangnya matahari,
rupa-rupanya Allah memberi kita pelangi"

"Jadilah seorang wanita dalam bekas kaca
yang sukar disentuh
hanya orang yang mampu saja boleh memilikinya"

-ym: apiztaro
-friendster :revengeful
-facebook : alhapiz puzi
-gmail : alhapizpuzi@gmail.com
-hotmail : apiz_tx@hotmail.com



-hits terkini
MASTURBATORS




Mari Clik Kat sini

DaPat Wang
Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

sembanNg saja...


ShoutMix chat widget

Follow me...