**Pendekar Pujangga**

"Hidup bukanlah suatu kemenangan tetapi suatu perjuangan"





































Kata orang..lain orang..lain ragam..lain tempat lain cara dan budaya..tidak kurang juga bab2 name ikan..sume ikan2 diatas mungkin dipanggil dgn name yg laen..tp ikan2 diatas ialah ikan beTik..ikan timah..ikan lidah..ikan uji rashid..ikan ayam..dan ikan kapak..aku baru tawu name ikan2 jenis ini sebegini rupe..keh2..tq to my luv sebb bgtawu name ikan2 nih..ehehe

pegi open house...balik sgah jap studio kawan..tgk dorg jamming..nak maen gitar xreti..so tlg rakam saje sudah..tp kualiti suara xberape bgus..sebb terlalu kuat n dekat dgn drum..kalo xok je..pape pon..ni sesaje je jamming..bukan pro sgt pon..keh2..bass & singer:kazuan...lead guitar:adik kazuan..rythm guitar:syahrizal..drummer:kawan kazuan...photographer & video: apiz...pengkritik:paih

Video



Gambar





Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire
Filem hebat Kabir bhatia...memang best..5 bintang..layan..gunekan IDM untuk mendownload dan mencantumkan file dengan HJSPLIT...

InTernet Download ManaGEr[IDM 5.18] 

[HJSPLIT] 


[PART 1] 

[PART 2] 

[PART 3] 

[PART 4] 



[Tutorial HJSPLIT] 

aku suke muzik2 sebegini..tanpa lirik..hanya muzik..aku suke...


Agak best la lagu nih...leh la layan...wat ilang2 bosan..



[download Full mp3>> Lucky Laki - supErman]
 

Lirik


Aku bukanlah superman
aku juga bisa nangis
jika kekasih hatiku
pergi meninggalkan aku
ayahku selalu berkata padaku
laki-laki tak boleh nangis
harus slalu kuat
harus slalu tangguh
harus bisa jadi tahan banting
Tapi ternyata sakitnya cinta
buat aku menangis

Ayahku selalu memarahi aku
jika jatuh air mataku
kata ayah slalu air mata itu
adalah tanda kelemahan

Tapi ternyata air mataku
ternyata jatuh juga

Ayahku tersayang maafkanlah aku
jika aku masih menangis
masih belum bisa menjadi seperti
apa yang ayah selalu mau

Kita berjanji ’tuk tidak lagi
menangis karena cinta...

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

Sambungan drama Bujang Sepah - Silalitamplom...gunekan IDM untuk mendownload dan mencantumkan file dengan HJSPLIT...drama yg kelakar..layann

[IDM ] 

[HJSPLIT] 


[PART 1] 

[PART 2] 

[PART 3] 

[PART 4] 



[Tutorial HJSPLIT] 


[download Full mp3>> Hujan Feat Raihan-Salam AidilFitri Ayahanda dan Bonda] 

[lirik]

Terkenang di ketika itu
Ku dimanja dan disayangi selalu
Apa saja kemahuan diri
Akan cuba dipenuhi

Walau hidup dalam kesukaran
Kau kan cuba untuk membahagiakan
Demi anak-anak yang tersayang
Kau berdua kan berkorban

Tetapi baru ku sedari
Tidak mungkin kan terbalas budi
Pengorbanan mu tiada ternilai
Hanya tuhan kan membalasnya

Salam Aidilfitri
Ayah bonda yang dicintai
Maafkanlah anakmu ini
Kerna belum cukup berbakti

Pabila menjelang lebaran
Baju baru kan disediakan
Walau mungkin kami tak mengerti
Keperitan saat itu

Namun wajahmu terus barcahaya
Oh sucinya kasih sayang itu
Di bibirmu kan menguntum senyum
Andai anakmu bahagia

Salam Aidilfitri
Ayah bonda yang dicintai
Maafkanlah anakmu ini
Kerna belum cukup berbakti
Di Aidilfitri, di Aidilfitri...




LuV This Song Very MuCh..









Sile gunakan InTernet Explorer je..Mozila xboleh



mule2 clik icon installer nih..gambar burung tu..














pastu clik kat buttom exit...nnti akan kua InTernet Explorer punye browser..so bia kan..

















pastu clik kat close button..

















so leh access laman web yg di block...sy dah gune kan mase stdy kat U satu ketika dulu dimana ade laman2 web yg di block..slamat mencuba..





sofware freegate ada di column sebelah kanan blog..boleh dwld..

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

Dvd moVie koleksi aku lagi...gunekan IDM untuk mendownload dan mencantumkan file dengan HJSPLIT...movie animasi yang cute dan hebat..aku suke cite nih...ape lagi..kalo nk..download saja..layann..

[IDM ] 

[HJSPLIT] 


[PART 1] 

[PART 2] 

[PART 3] 



[Tutorial HJSPLIT] 

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

Dvd moVie koleksi aku lagi...gunekan IDM untuk mendownload dan mencantumkan file dengan HJSPLIT...movie nih mmg best di tonton...lawak cite ni..hahaha..layan..

[IDM ] 

[HJSPLIT] 


[PART 1] 

[PART 2] 

[PART 3] 



[Tutorial HJSPLIT] 

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

Dvd moVie koleksi aku lagi...gunekan IDM untuk mendownload dan mencantumkan file dengan HJSPLIT...movie nih mmg best di tonton...layan..

[IDM ] 

[HJSPLIT] 


[PART 1] 

[PART 2] 

[PART 3] 



[Tutorial HJSPLIT] 


Halimah Jongang - Eddie Hamid


Berulang kali
Telah ku katakan
Diriku ini
Jiwaku ini
Telah dimiliki

Tak usah lagi kau dekati
Tak mungkin aku jatuh cinta padamu
Usahlah engkau memaksa diri
Memuja diriku
Ku takut nanti
Kau gigit jari menangis sendiri

Janganlah engkau berangan-angan
Jadi buah hatiku
Walau dalam mimpi pun ku tidak sudi

Jangan jangan jangan ku digoda
Tengok bayangmu pun ku tak selera
Pergi pergilah cari yang lain
Jadi kekasihmu

Jangan jangan jangan ku dipaksa
Tengok mukamu pun aku tak suka
Jangan jangan jangan kau jadi perigi
Yang mencari timba

Halimah jongang
Halimah jongang
Halimah jongang
Halimah jongang

Ha... ha... Halimah jongang

Jongang jongang jongang
Kau halimah jongang
Jongang jongang jongang
Halimah gigi jongang

[download Full ost mp3 HaliMah Jongang-Eddie Hamid] 



Lirik Nur Kasih (TV3) - Yasin



Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih.

[download Full ost mp3 Nur Kasih-yasin] 



Lagu budak kecik nih sangat best..aku suke sangat walaupon xpaham sepatah pon ape die cakap..


permulaan yang hebat dari arsenal...


Lagu yang membuat aku rase nk gelak..tp best la jugak.layan laa..band dari Malaysia..ingatkan band Indon..pape pon just layan

M.Nasir-sahabat gua


A.Ramlee-kenangan Mengusik Jiwa


oh carol!!-Neil Sedaka


Bourgenvilla - Spring


Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

koleksi aku lagi...filem kelakar lakonan saiful apek dan nabil nih best..sape2 yg xtengok lagi..so sedut je..install IDM (bagi yg tak install lagi)..dah siap download..gune HJSPLITuntuk joint file..play gune RealPlayer..aku dah sediakan kesemuanya kat bawah nih..check it out..
IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz


Link Filem


http://www.mediafire.com/?rgnet2dmndn

http://www.mediafire.com/?nomwm2dwzly

http://www.mediafire.com/?mj1m0ezznnm

http://www.mediafire.com/?zhzwfhmij5h

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

Lagi movie2 koleksi aku..Filem Maut nih best untuk ditonton..banyak gak bagi pengajaran..so sedut je..install IDM (bagi yg tak install lagi)..dah siap download..gune HJSPLIT..play gune RealPlayer..aku dah sediakan kesemuanya kat bawah nih..check it out..
IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz


Link Filem


http://www.mediafire.com/?mwmqmz1miti

http://www.mediafire.com/?zklmjmm2cqy

http://www.mediafire.com/?gzjd1jzymuz

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

Drama yang mencuit ati..membuat aku ketawa sorang-sorang tengok cite nih..best..lagu dorang pon best..so sedut je..install IDM (bagi yg tak install lagi)..dah siap download..gune HJSPLIT untuk joint file.dah siap,play gune RealPlayer..aku dah sediakan kesemuanya kat bawah nih..check it out..
IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz


Link Filem


http://www.mediafire.com/?1hk1nd1kyzn

http://www.mediafire.com/?zk1gn0mtmmm

http://www.mediafire.com/?fyiunnmgw5d

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

Filem romantik melayu kita..filem ni dah lama ditayangkan..tapi atas permintaan kawan aku..so aku uploadkan movie nih..layan jugak laa cite ni..hehe..selamat mendownload..

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

so sedut je..install IDM (bagi yg tak install lagi)..dah siap download..gune HJSPLIT....aku dah sediakan kesemuanya kat bawah nih..check it out..
IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

Link Filem Baru Upload

http://www.mediafire.com/?ynmzmgxygml

http://www.mediafire.com/?0bjrqm4qd4n

http://www.mediafire.com/?lz3dm03yydi

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

play gune Realplayer


Alhamdulillah syukur...besok 23/7/09 genap umur aku 23 tahun..kejap je mase berlalu..pejam celik pejam celik dah pon 23..macam-macam perkara yang berlaku..Terima kasih buat bonda dan ayahanda aku kerana selama ini menjaga..mendidik aku tanpa rasa jemu.Itulah pengalaman dan pengajaran buat aku..moga Allah merahmati usia aku dalam keimanan dan penuh ketaqwaan kepadaNya..amin...



MALAYSIA kembali berpijak ke bumi nyata apabila juara Liga Perdana Inggeris, Manchester United membawa anak didik K Rajagobal turun dari awang-awangan, Sabtu lalu dengan kemenangan selesa 2-0 pada perlawanan kedua, siri Jelajah Asia 2009 di Stadium Nasional Bukit Jalil, malam tadi.

Sir Alex Ferguson merehatkan Rio Ferdinand, Nani, Wayne Rooney dan Dimitar Berbatov dalam perlawanan kedua dengan penjaga gol, Ben Foster, yang melakukan kesilapan buat gol kedua Malaysia tempoh hari menggantikan Edwin Van der Sar.
Barisan tuan rumah diketuai Norhafiz Zamani Misbah hanya membuat satu penukaran dalam barisan utama dengan meletakkan Mohd Bunyamin Omar mengisi tempat Amar Rohidan di posisi tengah.

Paluan gendang oleh kira-kira 40,000 penonton tidak banyak membantu skuad negara yang bermula gugup sebelum Indra Putra Mahayudin berjaya menyusup benteng United tetapi rembatannya dihalang pertahanan United.

United seperti perlawanan pertama, bijak mengaut peluang dan mendahului seawal minit ke-10 menerusi jaringan Federico Macheda hasil kealpaan benteng Malaysia dan selang dua minit kemudian giliran Owen pula menggandakan kedudukan dengan gol kedua. Tuan rumah enggan berputus asa dan berjaya melancarkan serangan balas pada minit ke-36, namun hantaran terus kapten, Norhafiz sedikit di luar jangkauan Amri Yahyah dan singgah selamat ke dakapan Foster.

Indra turut mencuba nasibnya dari sayap kiri apabila meluru masuk namun sekali lagi lewat melepaskan percubaan sehingga berjaya dihalang benteng United empat minit sebelum rehat.

United memperlahankan tempo pada babak kedua dengan Ferguson mengeluarkan Owen dan Macheda digantikan dengan Berbatov serta Rooney, namun rombakan itu gagal menembusi benteng kebal negara.

Menyedari keadaan itu, Rajagobal terpaksa mengorbankan Amri Yahyah dan memasukkan Badrol Bakhtiar bagi mengukuhkan benteng pertahanan. Kemasukan Norshahrul Idlan Talaha menggantikan Zaquan Adha pada permulaan babak kedua, akhirnya memaksa Foster melayangkan badan menepis rembatan silang pemain gantian itu seminit sebelum tamat untuk menafikan gol sagu hati buat barisan muda Malaysia yang mempamerkan aksi boleh dipuji dalam dua perlawanan.

Sumber :beritaharian


GEGAK gempita Stadium Nasional, Bukit Jalil bergemuruh dalam satu suara menjulang wira Malaysia, Amri Yahyah yang menewaskan penjaga gol tersohor, Edwin Van der Sar dan Ben Foster untuk mencetus gentar Manchester United sebelum kecundang 3-2 kepada juara Liga Perdana Inggeris itu dalam pembukaan Jelajah Asia 2009.

Sungguh pun diletakkan sebagai gergasi dunia, barisan Sir Alex Ferguson dimalukan oleh dua gol Amri - anak kelahiran Tanjung Karang pada minit ke-45 dan 53 ketika ramai menyangka akan dilumat habis-habisan oleh pelawat perkasa itu berpandu kepada kunjungan terakhir pada 2001 berakhir dengan kekalahan 6-0.


Tanpa disangka, Malaysia yang dihimpit dalam kotak penalti sejak sepak mula oleh United, berjaya mendapatkan gol yang didahagakan barisan anak buah K Rajagopal apabila Amri akhirnya membuktikan diri sebagai pemain tengah berwibawa negara dengan membuat tindakan bijak ketika melihatkan Van der Sar terkeluar daripada posisinya.

Amri yang menampilkan prestasi baik untuk menjulang Selangor ke persada Liga Super, namun gagal menterjemahkannya dalam dua pemanas badan menentang Zimbabwe sebelum ini melakukan lambungan menakjubkan melepasi penjaga gawang Belanda itu pada penghujung saingan babak pertama untuk menggamatkan 100,000 penyokong dengan tiga perempatnya berbaju merah.

Tonggak tengah itu kemudian membuktikan ia bukan tuah semata-mata apabila memintas hantaran belakang Darron Gibson kepada Ben Foster yang dimasukkan menggantikan Van der Sar pada babak kedua untuk menolak masuk, sekali lagi menggamatkan kapasiti penuh di Bukit Jalil.
United membuka tirai jaringan menerusi Wayne Rooney seawal minit kelapan dengan gol kedua pelawat menyusul minit ke-27 hasil sumbangan Nani.

Michael Owen yang menggantikan Rooney muncul wira dan membuktikan pelaburan dibuat oleh Ferguson ke atasnya berbaloi dengan jaringan kemenangan enam minit sebelum perlawanan tamat.

Sumber :beritaharian

Movie nih belom lagi ditayangkan kat Malaysia..tapi kat negara lain dah..so aku nk share dengan korang sume..gambar ok.Gunakan HJSPLIT untuk cantumkan kesemua file.Download guna Internet Download Manager(IDM) untuk kepuasan mendownload..tutorial HJSPLIT,IDM dan HJSPLIT pon ade kat bawah nih.

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

Link Filem

http://www.mediafire.com/?mqmziqmd3rd

http://www.mediafire.com/?og2yvnumlzc

http://www.mediafire.com/?ujdyqgoknwt

http://www.mediafire.com/?mymdnmjxnzr

sebuah movie Indonesia yg menarik...Dibintangi Nicholas Saputra & Dian Sastrowardoyo..cite nih agak lame laa jugak..tapi aku nk share dgn korang sume.Gunakan Hj Split untuk mencantum file sebelum menonton.kat bawah nih aku dah sediakan installer HJSPLIT,IDM dan TUTORIAL HJSPLIT..download IDM dulu bagi yang xinstall lagi software nih..ok.

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

Link Filem

http://www.mediafire.com/?0qjzzyjhnmj

http://www.mediafire.com/?mgtilun2zmm

http://www.mediafire.com/?xnmu1z2rou0

http://www.mediafire.com/?xwxe32zmxfy


lagu yang membuat aku menitiskan air mata...sangat menyentuh hati aku..mungkin aku terlalu banyak dosa..walaupon kita menjalankan suruhan ALLAH..tp kita xlari dari melakukan dosa kecil mahupon besar..termasuklah diri aku yang satu ini..semoga ALLAH memberi aku dan umat Islam yang lain kesedaran yang tinggi..mati bukannya datang bertarikh atau haribulan..ianya datang secara tiba-tiba..kita xtahu..kadang-kadang aku kesal apa yang dah aku buat..banyaknye dosa aku..ya ALLAH...ampuni hambamu ini...

Filem yang simple dan menghiburkan...genre seram n thriller..kalo xberani tengok cite nih sorang2..ajaklah kawan2..mak..atau abah korang tengok skali...sedut..pasti kan korg dah install IDM dan HJSPLIT dulu...baru laa laju nk download..kalo xde,link download untuk software tu ade kat bwh ni.xfaham leh tnye aku..

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Link Filem

http://www.mediafire.com/?zjjnjjh22o1

http://www.mediafire.com/?wmnminly52x

http://www.mediafire.com/?nohntwnjotw

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

salam...lagu yang penuh nasihat dan teguran kepada kita...aku suke lagu nih...aku suka dengar lagu nih time drive kete..layan..

time to share video clip pulak..ni lagu best nih..layan...

Drama yg mencuit hati.Pernah disiarkan di Astro Prima xbape lame dulu..xrugi tgk..memang best..seDuuutt...

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

untuk download filem nih..pasti kan korg dah install IDM dulu...baru laa laju nk download..kalo xde,link download untuk software tu ade kat bwh ni.xfaham leh tnye aku
HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

Link Filem

http://www.mediafire.com/?z23mmztjrcn

http://www.mediafire.com/?nnmzkgoyymi

http://www.mediafire.com/?nywnyzegy5t

wrar380-Software untuk extract file

http://www.mediafire.com/?ziznomydzg3

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

yeahh..cite ni sgt klaka(bg yg paham la..)..so aku nk share cite nih..sedut...

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

untuk download filem nih..pasti kan korg dah install IDM dulu...baru laa laju nk download..kalo xde,link download untuk software tu ade kat bwh ni.xfaham leh tnye aku.

IDM


http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

Link Filem

http://www.mediafire.com/?jwmdmxgemef

http://www.mediafire.com/?yjgmjxztjnt

wrar380-Software untuk extract file

http://www.mediafire.com/?ziznomydzg3

filem yang best untk di tonton..kelakar dan menginsafkan.format dvdrip..gmbar cantik
untuk download filem nih..pasti kan korg dah install IDM dan HJSPLIT dulu...baru laa laju nk download..kalo xde,link download untuk software tu ade kat bwh ni.xfaham leh tnye aku..

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire


HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz


Link Filem

http://www.mediafire.com/?5ylfjw2gylg

http://www.mediafire.com/?m2neyizmzjj

http://www.mediafire.com/?en5dtdckgtj

wrar380-Software untuk extract file

http://www.mediafire.com/?ziznomydzg3

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

salam..aku nk share 1 filem best nih.filem nih xlepas panggung sebb mungkin kerana skripnya terlampau 'open'.Ape ape pon korg layan je.ni ade trailer die.filem nih kua bulan 5 aritu.



untuk download filem nih..pasti kan korg dah install IDM dan HJSPLIT dulu...baru laa laju nk download..kalo xde,link download untuk software tu ade kat bwh ni.xfaham leh tnye aku..
HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

Link Filem

http://www.mediafire.com/?jjtam22tjym

http://www.mediafire.com/?yz3oclolqjy

http://www.mediafire.com/?gw2tjdjavmn

wrar380-Software untuk extract file

http://www.mediafire.com/?ziznomydzg3

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

gud luck...

"menemui guruku yang tersayang,

Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kalau terkasar bahasa dan kalau menganggu.
cikgu,pertama kali cikgu memasuki kelas saya berdebar-debar saya ingatkan cikgu garang rupa-rupanya cikgu baik hati dan cutelah.cikgu saya dah tahu yang cikgu memang baik hati tetapi sya suka senyuman cikgu.cikgu sihat ke di samping keluarga.saya dan kawan-kawan rindu kat cikgu.sekian terima kasih." --->hasil nurkilan murid aku..die kasi surat kat aku..mane laa die dpt alamat umah aku..aku pon xtawu..name die terpaksa aku rahsiakan..mungkin dorg suke aku jd ckgu sains untuk kelas dorg..hehe..ape2 pon yg penting aku dah mengajar dgn penuh ikhlas..guru ibarat lilin yang membakar diri sendiri..
"Yang aku takut dalam perjuangan, apabila sanjungan melangit; yang aku mahu dalam perjuangan ialah adanya sahabat-sahabat yang menjadi penyambung kepada perjuangan yang ikhlas, seperti Abu Bakar, Umar, Othman, dan Ali"

hadiah hari guru buat aku

salam kepada bloggers skalian..ini adalah sekian kalinya aku membabitkan diri dlm bidang blog...sebelum ni pernah buat beberapa blog..dan kesemuannya tidak diurus dengan baik...so kali ini aku nk mulakannya sekali lagi..konsep aku mudah je..nk share ape2 aje dengan korang sume..terutamanya pasal lagu2 ke...movie ke...and ape2 aje...ni aku nk share lagu yg aku suke..ni die,The Divine Masters - Merpati Putih.best lagu nih

SApekah Alhapiz???


apizNiza™

-kecik2 org pgil aku acik
-beso sket org pgil aku apiz..dan ade jugak still pgil acik
-beso lgi sket org pgil aku alhapiz
-kat Universiti kwn2 aku pgil aku Dude..kudut..ape ntah kudut tu pon aku xtawu.
-jd ckgu ganti murid2 aku pgil "Cikgu apiz....sir apiz"
-simple
-sempoi
-aku xsuke keadaan yg sibuk
"kadang-kadang Allah sembunyikan matahari,
Dia datangkan petir dan kilat,
kita tertanya2 kemananya hilangnya matahari,
rupa-rupanya Allah memberi kita pelangi"

"Jadilah seorang wanita dalam bekas kaca
yang sukar disentuh
hanya orang yang mampu saja boleh memilikinya"

-ym: apiztaro
-friendster :revengeful
-facebook : alhapiz puzi
-gmail : alhapizpuzi@gmail.com
-hotmail : apiz_tx@hotmail.com



-hits terkini
MASTURBATORS




Mari Clik Kat sini

DaPat Wang
Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

sembanNg saja...


ShoutMix chat widget

Follow me...