**Pendekar Pujangga**

"Hidup bukanlah suatu kemenangan tetapi suatu perjuangan"

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

Drama yang mencuit ati..membuat aku ketawa sorang-sorang tengok cite nih..best..lagu dorang pon best..so sedut je..install IDM (bagi yg tak install lagi)..dah siap download..gune HJSPLIT untuk joint file.dah siap,play gune RealPlayer..aku dah sediakan kesemuanya kat bawah nih..check it out..
IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz


Link Filem


http://www.mediafire.com/?1hk1nd1kyzn

http://www.mediafire.com/?zk1gn0mtmmm

http://www.mediafire.com/?fyiunnmgw5d

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

Filem romantik melayu kita..filem ni dah lama ditayangkan..tapi atas permintaan kawan aku..so aku uploadkan movie nih..layan jugak laa cite ni..hehe..selamat mendownload..

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

so sedut je..install IDM (bagi yg tak install lagi)..dah siap download..gune HJSPLIT....aku dah sediakan kesemuanya kat bawah nih..check it out..
IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

Link Filem Baru Upload

http://www.mediafire.com/?ynmzmgxygml

http://www.mediafire.com/?0bjrqm4qd4n

http://www.mediafire.com/?lz3dm03yydi

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

play gune Realplayer


Alhamdulillah syukur...besok 23/7/09 genap umur aku 23 tahun..kejap je mase berlalu..pejam celik pejam celik dah pon 23..macam-macam perkara yang berlaku..Terima kasih buat bonda dan ayahanda aku kerana selama ini menjaga..mendidik aku tanpa rasa jemu.Itulah pengalaman dan pengajaran buat aku..moga Allah merahmati usia aku dalam keimanan dan penuh ketaqwaan kepadaNya..amin...



MALAYSIA kembali berpijak ke bumi nyata apabila juara Liga Perdana Inggeris, Manchester United membawa anak didik K Rajagobal turun dari awang-awangan, Sabtu lalu dengan kemenangan selesa 2-0 pada perlawanan kedua, siri Jelajah Asia 2009 di Stadium Nasional Bukit Jalil, malam tadi.

Sir Alex Ferguson merehatkan Rio Ferdinand, Nani, Wayne Rooney dan Dimitar Berbatov dalam perlawanan kedua dengan penjaga gol, Ben Foster, yang melakukan kesilapan buat gol kedua Malaysia tempoh hari menggantikan Edwin Van der Sar.
Barisan tuan rumah diketuai Norhafiz Zamani Misbah hanya membuat satu penukaran dalam barisan utama dengan meletakkan Mohd Bunyamin Omar mengisi tempat Amar Rohidan di posisi tengah.

Paluan gendang oleh kira-kira 40,000 penonton tidak banyak membantu skuad negara yang bermula gugup sebelum Indra Putra Mahayudin berjaya menyusup benteng United tetapi rembatannya dihalang pertahanan United.

United seperti perlawanan pertama, bijak mengaut peluang dan mendahului seawal minit ke-10 menerusi jaringan Federico Macheda hasil kealpaan benteng Malaysia dan selang dua minit kemudian giliran Owen pula menggandakan kedudukan dengan gol kedua. Tuan rumah enggan berputus asa dan berjaya melancarkan serangan balas pada minit ke-36, namun hantaran terus kapten, Norhafiz sedikit di luar jangkauan Amri Yahyah dan singgah selamat ke dakapan Foster.

Indra turut mencuba nasibnya dari sayap kiri apabila meluru masuk namun sekali lagi lewat melepaskan percubaan sehingga berjaya dihalang benteng United empat minit sebelum rehat.

United memperlahankan tempo pada babak kedua dengan Ferguson mengeluarkan Owen dan Macheda digantikan dengan Berbatov serta Rooney, namun rombakan itu gagal menembusi benteng kebal negara.

Menyedari keadaan itu, Rajagobal terpaksa mengorbankan Amri Yahyah dan memasukkan Badrol Bakhtiar bagi mengukuhkan benteng pertahanan. Kemasukan Norshahrul Idlan Talaha menggantikan Zaquan Adha pada permulaan babak kedua, akhirnya memaksa Foster melayangkan badan menepis rembatan silang pemain gantian itu seminit sebelum tamat untuk menafikan gol sagu hati buat barisan muda Malaysia yang mempamerkan aksi boleh dipuji dalam dua perlawanan.

Sumber :beritaharian


GEGAK gempita Stadium Nasional, Bukit Jalil bergemuruh dalam satu suara menjulang wira Malaysia, Amri Yahyah yang menewaskan penjaga gol tersohor, Edwin Van der Sar dan Ben Foster untuk mencetus gentar Manchester United sebelum kecundang 3-2 kepada juara Liga Perdana Inggeris itu dalam pembukaan Jelajah Asia 2009.

Sungguh pun diletakkan sebagai gergasi dunia, barisan Sir Alex Ferguson dimalukan oleh dua gol Amri - anak kelahiran Tanjung Karang pada minit ke-45 dan 53 ketika ramai menyangka akan dilumat habis-habisan oleh pelawat perkasa itu berpandu kepada kunjungan terakhir pada 2001 berakhir dengan kekalahan 6-0.


Tanpa disangka, Malaysia yang dihimpit dalam kotak penalti sejak sepak mula oleh United, berjaya mendapatkan gol yang didahagakan barisan anak buah K Rajagopal apabila Amri akhirnya membuktikan diri sebagai pemain tengah berwibawa negara dengan membuat tindakan bijak ketika melihatkan Van der Sar terkeluar daripada posisinya.

Amri yang menampilkan prestasi baik untuk menjulang Selangor ke persada Liga Super, namun gagal menterjemahkannya dalam dua pemanas badan menentang Zimbabwe sebelum ini melakukan lambungan menakjubkan melepasi penjaga gawang Belanda itu pada penghujung saingan babak pertama untuk menggamatkan 100,000 penyokong dengan tiga perempatnya berbaju merah.

Tonggak tengah itu kemudian membuktikan ia bukan tuah semata-mata apabila memintas hantaran belakang Darron Gibson kepada Ben Foster yang dimasukkan menggantikan Van der Sar pada babak kedua untuk menolak masuk, sekali lagi menggamatkan kapasiti penuh di Bukit Jalil.
United membuka tirai jaringan menerusi Wayne Rooney seawal minit kelapan dengan gol kedua pelawat menyusul minit ke-27 hasil sumbangan Nani.

Michael Owen yang menggantikan Rooney muncul wira dan membuktikan pelaburan dibuat oleh Ferguson ke atasnya berbaloi dengan jaringan kemenangan enam minit sebelum perlawanan tamat.

Sumber :beritaharian

Movie nih belom lagi ditayangkan kat Malaysia..tapi kat negara lain dah..so aku nk share dengan korang sume..gambar ok.Gunakan HJSPLIT untuk cantumkan kesemua file.Download guna Internet Download Manager(IDM) untuk kepuasan mendownload..tutorial HJSPLIT,IDM dan HJSPLIT pon ade kat bawah nih.

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

Link Filem

http://www.mediafire.com/?mqmziqmd3rd

http://www.mediafire.com/?og2yvnumlzc

http://www.mediafire.com/?ujdyqgoknwt

http://www.mediafire.com/?mymdnmjxnzr

sebuah movie Indonesia yg menarik...Dibintangi Nicholas Saputra & Dian Sastrowardoyo..cite nih agak lame laa jugak..tapi aku nk share dgn korang sume.Gunakan Hj Split untuk mencantum file sebelum menonton.kat bawah nih aku dah sediakan installer HJSPLIT,IDM dan TUTORIAL HJSPLIT..download IDM dulu bagi yang xinstall lagi software nih..ok.

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

Link Filem

http://www.mediafire.com/?0qjzzyjhnmj

http://www.mediafire.com/?mgtilun2zmm

http://www.mediafire.com/?xnmu1z2rou0

http://www.mediafire.com/?xwxe32zmxfy


lagu yang membuat aku menitiskan air mata...sangat menyentuh hati aku..mungkin aku terlalu banyak dosa..walaupon kita menjalankan suruhan ALLAH..tp kita xlari dari melakukan dosa kecil mahupon besar..termasuklah diri aku yang satu ini..semoga ALLAH memberi aku dan umat Islam yang lain kesedaran yang tinggi..mati bukannya datang bertarikh atau haribulan..ianya datang secara tiba-tiba..kita xtahu..kadang-kadang aku kesal apa yang dah aku buat..banyaknye dosa aku..ya ALLAH...ampuni hambamu ini...

Filem yang simple dan menghiburkan...genre seram n thriller..kalo xberani tengok cite nih sorang2..ajaklah kawan2..mak..atau abah korang tengok skali...sedut..pasti kan korg dah install IDM dan HJSPLIT dulu...baru laa laju nk download..kalo xde,link download untuk software tu ade kat bwh ni.xfaham leh tnye aku..

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

Link Filem

http://www.mediafire.com/?zjjnjjh22o1

http://www.mediafire.com/?wmnminly52x

http://www.mediafire.com/?nohntwnjotw

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

salam...lagu yang penuh nasihat dan teguran kepada kita...aku suke lagu nih...aku suka dengar lagu nih time drive kete..layan..

time to share video clip pulak..ni lagu best nih..layan...

Drama yg mencuit hati.Pernah disiarkan di Astro Prima xbape lame dulu..xrugi tgk..memang best..seDuuutt...

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

untuk download filem nih..pasti kan korg dah install IDM dulu...baru laa laju nk download..kalo xde,link download untuk software tu ade kat bwh ni.xfaham leh tnye aku
HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

Link Filem

http://www.mediafire.com/?z23mmztjrcn

http://www.mediafire.com/?nnmzkgoyymi

http://www.mediafire.com/?nywnyzegy5t

wrar380-Software untuk extract file

http://www.mediafire.com/?ziznomydzg3

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

yeahh..cite ni sgt klaka(bg yg paham la..)..so aku nk share cite nih..sedut...

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

untuk download filem nih..pasti kan korg dah install IDM dulu...baru laa laju nk download..kalo xde,link download untuk software tu ade kat bwh ni.xfaham leh tnye aku.

IDM


http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

Link Filem

http://www.mediafire.com/?jwmdmxgemef

http://www.mediafire.com/?yjgmjxztjnt

wrar380-Software untuk extract file

http://www.mediafire.com/?ziznomydzg3

filem yang best untk di tonton..kelakar dan menginsafkan.format dvdrip..gmbar cantik
untuk download filem nih..pasti kan korg dah install IDM dan HJSPLIT dulu...baru laa laju nk download..kalo xde,link download untuk software tu ade kat bwh ni.xfaham leh tnye aku..

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire


HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz


Link Filem

http://www.mediafire.com/?5ylfjw2gylg

http://www.mediafire.com/?m2neyizmzjj

http://www.mediafire.com/?en5dtdckgtj

wrar380-Software untuk extract file

http://www.mediafire.com/?ziznomydzg3

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

salam..aku nk share 1 filem best nih.filem nih xlepas panggung sebb mungkin kerana skripnya terlampau 'open'.Ape ape pon korg layan je.ni ade trailer die.filem nih kua bulan 5 aritu.



untuk download filem nih..pasti kan korg dah install IDM dan HJSPLIT dulu...baru laa laju nk download..kalo xde,link download untuk software tu ade kat bwh ni.xfaham leh tnye aku..
HJSPLIT

http://www.mediafire.com/?fmr5qywf0cm

IDM

http://www.mediafire.com/?0mzu0tjmqyz

Link Filem

http://www.mediafire.com/?jjtam22tjym

http://www.mediafire.com/?yz3oclolqjy

http://www.mediafire.com/?gw2tjdjavmn

wrar380-Software untuk extract file

http://www.mediafire.com/?ziznomydzg3

Tutorial HjSplit

http://www.mediafire.com/?e2otdfzzwjk

gud luck...

"menemui guruku yang tersayang,

Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kalau terkasar bahasa dan kalau menganggu.
cikgu,pertama kali cikgu memasuki kelas saya berdebar-debar saya ingatkan cikgu garang rupa-rupanya cikgu baik hati dan cutelah.cikgu saya dah tahu yang cikgu memang baik hati tetapi sya suka senyuman cikgu.cikgu sihat ke di samping keluarga.saya dan kawan-kawan rindu kat cikgu.sekian terima kasih." --->hasil nurkilan murid aku..die kasi surat kat aku..mane laa die dpt alamat umah aku..aku pon xtawu..name die terpaksa aku rahsiakan..mungkin dorg suke aku jd ckgu sains untuk kelas dorg..hehe..ape2 pon yg penting aku dah mengajar dgn penuh ikhlas..guru ibarat lilin yang membakar diri sendiri..
"Yang aku takut dalam perjuangan, apabila sanjungan melangit; yang aku mahu dalam perjuangan ialah adanya sahabat-sahabat yang menjadi penyambung kepada perjuangan yang ikhlas, seperti Abu Bakar, Umar, Othman, dan Ali"

hadiah hari guru buat aku

SApekah Alhapiz???


apizNiza™

-kecik2 org pgil aku acik
-beso sket org pgil aku apiz..dan ade jugak still pgil acik
-beso lgi sket org pgil aku alhapiz
-kat Universiti kwn2 aku pgil aku Dude..kudut..ape ntah kudut tu pon aku xtawu.
-jd ckgu ganti murid2 aku pgil "Cikgu apiz....sir apiz"
-simple
-sempoi
-aku xsuke keadaan yg sibuk
"kadang-kadang Allah sembunyikan matahari,
Dia datangkan petir dan kilat,
kita tertanya2 kemananya hilangnya matahari,
rupa-rupanya Allah memberi kita pelangi"

"Jadilah seorang wanita dalam bekas kaca
yang sukar disentuh
hanya orang yang mampu saja boleh memilikinya"

-ym: apiztaro
-friendster :revengeful
-facebook : alhapiz puzi
-gmail : alhapizpuzi@gmail.com
-hotmail : apiz_tx@hotmail.com



-hits terkini
MASTURBATORS




Mari Clik Kat sini

DaPat Wang
Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

sembanNg saja...


ShoutMix chat widget

Follow me...